perjantai 22. toukokuuta 2015

Sataa sataa ropisee, pilipili pom ♥

Hellurei! Tänään oli koulussa SunDance Day eli päättäripäivä. Olin siellä Annan, Onnin, Ferin, Mikon, Nikon, Oliverin ja Tomin kanssa. Meillä oli ihan sika kivaa, ja oli ihan sairaan hyvä ilma! Kun pääsin uimalalta menin kotiin hakemaan iskän pankkikortin ja menin nostamaan rahaa junalippua varten. Pääsin junaan ja matka äitille alkoi.
                 Kuuntelin sitten koko matkan musiikkia, koska olen juuri ladannut uuden Spotify listan itselleni, missä on pääosin englantilaisia biisejä, lukuun ottamatta muutamaa suomalaista.
                 Pääsin äitille ja sain tehdä myöhemmin päivällä puutöitä. Äiti lupasi, että saan ylimääräisistä töistä 8€/1h rahaa. Illalla sitten saunottiin ja katsottiin televisiota. 
          Kohta loppuu koulu, ihan sairaan mahtavaa, koska ei tarvitse panostaa ollenkaan, ja muutenkin mulla on ihan sairaasti kesäsuunnitelmia. Oon varmana lähes koko kesän Tampereella ja sitten myös äitillä. Videoitakin ehdin kesälomalla kuvata enemmän. Pitäis Heinäkuun lopussa tai Elokuun alussa lähteä Ruotsiin Kolmårdeniin, eli siis sinne Ruotsin eläin tarhaan. -> http://www.kolmarden.com/
Ollaan tuolla päivä eli siis lähdetään Turusta iltalaivalla, ja ollaan siellä shoppailemassa ja katsomassa maisemia kansilla. Aamulla ollaankin jo sitten Tukholmassa, josta lähdetään heti Kolmårdeniin, koska laiva lähtee takaisin Suomeen. Matkalla bussi pysähtyy aamiaistauolla jossain kahvilassa, missä ollaan n. 30 min? Sitten jatketaan matkaa ja perillä kuski hakee meidän liput ja sitten ollaan siellä päivä. Illalla sitten lähdetään takaisin Tukholmaan ja laivalle, ollaan taas yö laivassa ja sitten ollaankin jo aamulla perillä Suomessa. Mukaan matkalle lähtee: Minä, iskä, Anu ja Julia. Odotan tätä matkaa todella paljon! 

Tähän loppuun vielä halusin liittää yhden tekstikuvan, koska se muistuttaa meitä kaikkia siitä, että olemme täydellisiä juuri tälläisinä kuin olemme

Hyvää yötä ja kauniita unia, xoxo: Ronja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti